ThrilTietopankki

Profiilin näkyvyys ja estäminen

Yksityisyysasetuksesi ratkaisevat, kuka näkee Thril-profiilisi tiedot ja aktiviteettisi, kuka löytää sinut ja kuka voi lähettää sinulle viestejä. Voit myös estää muita käyttäjiä.

Muut kirjautuneet Thrilin käyttäjät näkevät aina nimesi, kuvasi, käyttäjänimesi ja esittelysi. Yksityisyysasetuksesi ratkaisevat, kuka näkee muut tiedot, kuka löytää sinut ja kuka voi lähettää sinulle viestejä. Jokaisen asetuksen arvo voi olla Kaikki, Kaverisi tai Ei kukaan.

Yksityisyysasetukset

Avaa verkossa Oma Thril, valitse Kaikki asetukset ja sitten Yksityisyys. Avaa sovelluksessa Profiili-välilehti ja valitse Asetukset. Asetukset ovat kohdassa Yksityisyys.

AsetusMitä se ratkaisee
Profiilitietojen näkyvyysKuka näkee suosikkiliikuntapaikkasi profiilissasi
Kuka voi etsiä minutKuka löytää sinut, kun hakee ihmisiä Thrilistä
Kuka voi nähdä toimintaniKuka näkee profiilissasi liigasi, ottelutilastosi ja tulevat aktiviteettisi
Kuka voi lähettää minulle viestejäKuka voi aloittaa kanssasi uuden keskustelun. Ne, joiden kanssa olet jo keskustellut, voivat yhä viestiä

Jos valitsit rekisteröityessäsi Merkitse profiilini julkiseksi, kaikki näkevät profiilitietosi, löytävät sinut ja voivat lähettää sinulle viestejä, ja kaverisi näkevät toimintasi. Jos jätit sen valitsematta, jokainen asetus on aluksi Kaverisi.

Jokaisella kirjaamallasi CrossFit-tuloksella on oma asetuksensa. Lue lisää sivulta CrossFit-tulosten kirjaaminen.

Mitä liikuntapaikat ja muut näkevät aina

  • Liikuntapaikat, joista varaat tai ostat, näkevät nimesi ja yhteystietosi asiakkaanaan.
  • Liikuntapaikka päättää, näyttääkö tapahtuma tai tunti osallistujansa.
  • Kirjautumattomat käyttäjät eivät näe osallistujien nimiä Thrilin tapahtuma- ja liigasivuilla.
  • Liikuntapaikalle antamasi arvio näkyy etunimelläsi.

Käyttäjän estäminen

Avaa sovelluksessa käyttäjän profiili, avaa sen valikko ja valitse Estä käyttäjä. Esto poistaa hänet kavereistasi. Hän ei voi lähettää sinulle kaveripyyntöä eikä aloittaa kanssasi keskustelua, eikä hän näe toimintaasi.

Voit poistaa eston asetusten kohdassa Estetyt käyttäjät, verkossa tai sovelluksessa, valitsemalla Poista esto.

Tällä sivulla